maanantai 16. tammikuuta 2017

Nimensä veroinen poika!

Meillä on poika. Hermanniksi kutsutaan. Hermanni on hänen ihan oikea nimi. Hassu nimi ajattelin ensin. Mutta kun mies melkein ensitreffeillä ilmoitti että hänen ensimmäinen poikansa tulee olemaan Hermanni niin mitäpä siihen voi enään sanoa, ei mitään! Tarpeeks kauan kun sitä nimeä pyöritteli suussa ja vitsinä alkoi lentämään siitä kuinka meillä joskus on Hermanni poika alkoi se Hermanni pikku hiljaa kuulostamaan todella hyvältä. Ei koskaan ollutkaan muuta vaihtoehtoa kuin Hermanni oli siinä jo sen verran kauan jankattu. En olis edes tienny minkä nimen olisin antanut jos olisikin tullut tyttö. Siitä olis varmaan tullu Myy.


Yhtään Hermanni nimistä poikaa ei ole mun koko uran aikana tullut vastaan vaikka karkeasti laskettuna oon hoitanut varmaan noin 500 lasta eikä yhtään Hermannia. Moni luuli Hermanni nimen olevan vitsi. "joo siis meijänki poikaa kutsuttiin Hermanniksi ennen oikeaa nimeä!" Puhuttiin vauvasta heti jo mahassa olo aikana nimellä ja kun alkoi olla se nimen päättämis hetki niin moni kuitenkin kysyi että mikä nimeksi tulee? Tuleeko siitä ihan oikeasti Hermanni? Entäs jos Hermannia kiusataan koulussa Hermanni nimen takia? Sanotaanko sitä Pelle Hermanniksi? Eikai tän sukupolven lapset edes tiedä mikä on Pelle Hermanni! Eikai muiden mielipiteillä ole edes väliä? Jossain on aina joku jonka mielestä toisen lapsen nimi on ihan kamala. Makunsa kullakin. Kunhan ei ihan oo mikään Anu Saukko.



Kun Hermanni syntyi se oli ihan Hermannin näkönen. Se oli ihan selvä Hermanni. Hermanni on nimensä veroinen poika. Hermanni on hauska ja huumorintajunen. Oikeen hauskuuttaja. Se kyllä tietää mikä saa nauramaan ja kun saa muut nauramaan keksii se aina vähän lisää ja kokeilee naurattaisko tää vielä vähän enemmän. Hermanni on pienestä asti ollu tosi ilmeikäs poika. Se osaa vääntää naamansa kyllä vaikka minkälaiseen virneeseen, hyvässä ja pahassa. Hermanni on pieni yhden miehen show. Kun vieraita astuu sisään ja jos hän on oppinut jotain uutta näyttää hän kyllä kaiken.


Innolla odotan mitä tulee kun tää poika tästä vielä kasvaa. Mitä Hermannimaista se tulee vielä keksimäänkään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti